Felhívások, Hírforgó, Közlöny

Légy jó mindhalálig válogatás – Eljött az utolsó lehetőség!

Az utolsó helyszínre érkezik október 13-án (kedden) 15 órakor a Légy jó mindhalálig kihelyezett válogatás sorozata. A meghallgatás több helyszínen és időpontban valósult meg, Békéscsabán kezdtünk, majd Szarvason, Gyulán, Szeghalmon és Orosházán is kerestük a tehetségeket.


Az előzetes terveknek megfelelően megmozgattuk az egész megyét. Eddig több mint száz jelentkezőt hallgatott meg Seregi Zoltán rendező vezetésével a szakmai bizottság. Most eljött az utolsó lehetőség: október 13-án (kedden) 15 órakor a békéscsabai Lencsési Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolába (5600 Békéscsaba, Szabó Pál tér 1.) várjuk a jelentkezőket. Bár már eddig is rengetegen jelentkeztek, érdemes kihasználni az utolsó lehetőséget – aki eddig még nem tette meg –, hiszen van még kiadó hely a Légy jó mindhalálig csapatában! Seregi Zoltán éles szeme már sok tehetséget felfedezett, de lehet, hogy a tökéletes Nyilas Misi épp az utolsó helyszínen sétál be a grémium elé. Nem tudjuk! Senki sem tudja! Nem lehet tudni…

Több, mint száz gyerkőc jelent meg az eddigi szereplőválogatásokon, adódik a kérdés, megvan‑e már Nyilas Misi? Úgy fogalmaznék, hogy több szerepre is vannak esélyesnek tűnő gyerekek, de amíg nincs vége a válogatóknak, addig nem születhet végleges döntés. – hangsúlyozta Seregi Zoltán. Az utolsó, október 13-ai, békéscsabai castingra is várunk még jelentkezőket. De azok a jó hangú gyerekek se keseredjenek el, akik most nem kerülnek be a Légy jó mindhalálig produkcióba, mert a Bánk bán című darab gyermekkórusában még lesz lehetőségük a világot jelentő deszkákra állni.

Az előadásban tizenhét 10-13 éves gyerekszereplő játszik majd tizenhét szerepet. A zenés daraboknál – kivált, ha gyerekekről van szó – két szereposztással kell számolni. Tehát a harmincnégy legjobb gyerekszereplőt keressük, akiknek jól kell tudniuk énekelni és táncolni, prózát mondani és görkorizni, hiszen ezt is kell majd az előadásban.

Még van lehetőség, jelentkezz!