Labdarúgás, Sportsarok

Hat landolt a vendégek hálójában

Az elmúlt hétvégi idegenbeli meccs eredményén nincs mit szépíteni: sajnos a Körös-parti gárda féltucat gólt kapott kettő ellenében a Mezőhegyestől.


 

Mezőhegyesi SE – Szarvasi FC 6-2 (2-1), Békés megyei labdarúgó bajnokság I. osztály, 2016. augusztus 27., szombat 17.00 Mezőhegyes, 150 néző. Vezette: Szűcs Zs.

Szarvasi FC: Lévai, Szikora, Kiri B., Kiszel, Pecznik, Magyar, Bakró, Zima, Nagy, Klimaj, Körösfalvi. Csere: Somogyi, Kiri M., Gulyás, Szín, Bogdán, Moldván.

A szünetre 2-1-es hazai vezetéssel tértek a csapatok, még a második félidő négy gólt a hazaiaknak, egyet pedig a vendégeknek hozott. A szarvasi gólokat Bakró és Somogyi lőtte.

Edzői nyilatkozatok:

Mákos Árpád, Mezőhegyesi SE:

– A múlt heti lányos hozzáállásunkat sikerült Gyarmaton hagynunk. Koncentrált és motivált játékkal értékes három pontot szereztünk a tavalyi ezüstérmes ellen.

Rétes Pál, Szarvasi FC:

– A hazai kapus sérülése után megkaptuk a lehetőséget akár az eredmény megfordítására is. A második félidő első harmadában számos helyzetet kihagytunk, túlságosan kinyíltunk, így a hazaiak kontrái eredményesek lehettek. Az egyéni hibáinkkal nem tudtunk mit kezdeni.

Szeptember 3-án, szombaton 16.30-tól a 3. fordulóban remélhetőleg ki tudja köszörülni a csorbát a Tótkomlósi TC ellen a szarvasi csapat.