Kézilabda, Sportsarok

Papírforma győzelem: 60 perc alatt 74 gól a kapukban

Villámrajt a hazaiaktól: 2 perc alatt 3 gól.


Szarvasi NKK-Felföldi István SE Újkígyós 46-28 (24-15), NB II-es női kézilabda mérkőzés, Szarvas, 80 néző. Vezette: Juhász D., Szabó I. Kiállítások: 4 ill. 10 perc. Hétméteresek: 6/4 ill. 5/3.

Szarvasi NKK: Juhos-KOVÁCS 6, BALOGH 7, RAFFAI-SUCH 9/2, SZABÓ 7, HAJDU 7, Ábrahám 1. Csere: Kasik, Pillár (kapusok), Trnyik 1, Gábor 2, Semjéni 4, Mester, Nyerges, Olasz 2/2, Tasgyik. Edző: Száva Flórián.

Újkígyós: Markó-Lipták 3, Márton B. 3/3, Leszkó 1, Bakonyi 4, MÁRTON R. 8, Rákóczi 1. Csere: Almási 1, Csomor 2, BODOR 5, Horváth. Edző: Laurinyeczné Buday Veronika.

Kezdtek felocsúdni a vendégek és gólokkal próbálták bevenni a hazaiak kapuját. Felváltva estek a gólok, ugyanis védekezésről nem lehetett beszélni. A szarvasiak minden kígyósi gólra kettővel válaszoltak és szünetre 9 volt a különbség, a parti eldőlt.

Pihenőre nem is vonultak öltözőbe a csapatok, a cserepadon értékelték az első játékrészt. A II. félidő első nyolc perce alatt 10 szériát produkált a Körös-parti gárda, mire csak egy volt a válasz. 34-16 volt olvasható az eredményjelzőn. Száva edző folyamatosan cserélt és az utolsó 20 percet a fiatal cserejátékosok töltötték a pályán. A végére is megmaradt a 18 közte. A 74 gól jelzi, hogy nem volt erőssége egyik csapatnak sem a védekezés.

Száva Flórián:

– Papírforma eredmény. Örülök neki, hogy a pályára lépő fiatalok helyt álltak.

Laurinyeczné Buday Veronika:

– Nekünk nem a Szarvast kell legyőzni, hanem az alsó régióban lévő csapatoktól kell a pont.