Hírforgó

Hétfői rövidek

Hétindító rövidhírek Szarvas város történéseiből.


Könyvtári kiállítás: május 18-ig | Május 18-ig látogatóható a Városi Könyvtárban a Békés Megyei Levéltár által rendezett vándorkiállítás, amely a kiegyezés és a dualizmus korának Békés megyei emlékeit mutatja be.

Parabola tükrök | Közlekedésbiztonsági intézkedések során az elmúlt hetekben 3 db parabola tükör került a Vasút u. – Béke u., a Benka Gyula u. – Alkotmány u. és az Árpád Szálló melletti parkoló kihajtó Szabadság úti csomópontjába. Belátható időn belül parabola tükör kerülhet a Bolza sétány mögötti területre is.

Javítások a Vízi Színházban | Az INTEGRÁL Zrt. az idei színházi szezon kezdetéig több kisebb javítást végez el a Szarvasi Vízi Színházban. Így például megtörténik a színpad deszkázata első részének cseréje, vörös fenyő deszkázatra a párnafákkal együtt. Továbbá sor kerül a járólappal leburkolt rész és a lépcsők javítására is.

Szárazmalom felújítás | Kárász Ervin egyéni vállalkozó 2018. május 31-ig bruttó 9 millió 281 ezer 109 forint vállalási díj ellenében végez felújítási munkálatokat a Szárazmalomban.