Kézilabda, Sportsarok

Pontot ért a szegedi túra

Jól kezdtek a szarvasiak és 5-1-re elhúztak a mérkőzés elején, ami köszönhető a jó védekezésnek és Raffai-Such lövéseinek, amelyek gólokban jelentkeztek.


Kézilabda Szeged SE-Szarvasi NKK 27-27 (12-12), NB II-es női kézilabda mérkőzés, Szeged, 60 néző. Vezette: Csanádi, Polgár.

Szarvasi NKK: Juhos-Molnár V. 1, Kiszel 5, RAFFAI-SUCH 7/2, Milyó 2, Molnár M. 1, KOVÁCS 8. Csere: Kasik, Jani (kapusok), Ábrahám, Bagi, Óvári 1, Majoros 1, Trnyik R. 1, Olasz, Trnyik F. Edző: Száva Flórián.

Szeged legjobb góldobói: Csáki 9, Szücs 7/4. Kiállitások: 4 ill. 10 perc. Hétméteresek: 9/7 ill. 4/2.

Az eredményt látva a hazai edző a 10. percben időt kért és ez kizökkentette a vendégeket. Az időkérés a játékvezetői párost is megzavarhatta, mert a szarvasiak sorozatos kiállításával és kétesen megítélt 7 méteresekkel 6-11-ről a félidő végére 12-12-re hozták fel a vendéglátókat.

Szünet után felváltva estek a gólok, de a Körös-partiak a 41. percre elhúztak 16-18-ra. A játékvezetők ismét korrigáltak és a mérkőzés végére is sikerült kihozni a döntetlent. A  múltheti hazai vereség után küzdeni tudásból sikeresen helyt álltak a lányok, de meg kellett elégedni az egy ponttal.

Száva Flórián:

– A két csapat játéka, és küzdeni tudása korrektebb játékvezetést igényelt volna.

November 10-én 17 órától Szarvasi NKK-Gyomaendrődi NKSE összecsapásra kerül sor.