Diáksport, Képgaléria, Labdarúgás, Média, Sportsarok

FUTSAL Diákolimpia megyei döntő a Székely részvételével

2019. december 13-án került megrendezésre Szarvason a Futsal Megyei Diákolimpiai döntő az V. és VI. korcsoportos fiúk részére, amelyen a 21 benevezett csapat közül az elődöntőkből bejutott 5 iskola tanulói versengtek a továbbjutást jelentő első két helyezésért.


A résztvevő csapatok: Békéscsabai SzC Vásárhelyi Pál Szakgimnáziuma és Kollégiuma, Gyulai SzC Székely Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma, Gyula, Göndöcs Benedek Középiskola és Kollégiumai, Békéscsabai SzC Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma, Békéscsabai SzC Zwack József Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája.

A csapatok körmérkőzéses rendszerben küzdöttek egymással. A kiélezett, rendkívül izgalmas, de mind végig sportszerű mérkőzések után az első helyen a Gyula, Göndöcs Benedek Középiskola csapata végzett, így ők jutottak az országos elődöntőbe. A második helyezett a Békéscsabai SzC Széchenyi István Szakgimnázium csapata lett, és ezzel az országos selejtezőbe jutottak.

A székelyes fiúk nagy küzdelmek után az 5. helyen végeztek. A csapat tagjai: Babecz Bálint, Egri Károly, Galát Martin, Koncz Boldizsár, Oberna Zsolt, Pecznyik Gábor, Romhányi Dominik, Szappanos Ármin, Tasi Kristóf, Tóth Domink, Tóth Patrik, Urbancsok Ákos, Nagy Attila Botond, Szebegyinszki Márkó Dominik. Felkészítőjük: Kereszturszky János.

Ezuttal is köszönjük az iskola támogatását a rendezvény szervezésben és a feltételek biztosításában, valamint a szurkolóknak a fergeteges biztatást.

Rohonyné Urbancsok Zsuzsanna