Hírforgó, Képgaléria, Média

Boronyák Gergely Andreje

Továbbra is tart a Szigorúan tilos sikerszériája a Cervinus Teátrumban. Peter Karvas művét legutóbb február 23-án játszotta a Cervinus Teátrum.


A múlt év őszén egyetemi tanulmányai miatt ideiglenesen távozott Polák Ferenc szerepeit többen is átvették. Így került a Karvas mű szereposztásába a rendkívüli orgánummal, sokrétű tehetséggel és nagy játékerővel bíró Boronyák Gergely. Az átütő szuggesztivitással bíró színművész játéka fantasztikus módon jót tett az egyébként eddig is egységes szereposztás egészének.

Úgy inspirálta kisugárzó aurájával a csapat egészét, hogy minden szereplő rátett játékára két-három lapáttal. De szó sincs valamiféle túlspilázott színrevitelről. Minden túlzás nélkül állítom, minőségében ez volt a csapat legkeményebb, legkiforrottabb előadása a darab színrevitelének történetében.

Trendekkel felülmúlta az egy éve a Nemzeti Színházban látottakat. Nyilván a kiforrottságban az is közrejátszott, hogy nemrégiben tévéfilmet forgatott a csapat Karvas művéből. Továbbá új lendületet ad az is, hogy a Szigorúan tilos március 25-én újra színpadra kerül Budapesten. Mégpedig egy új hagyományt teremtő újpesti színházi fesztiválon.

A vasárnapi játékminőségért gratulálunk a csapat egészének – Dósa Zsuzsa, Szemerédi Bernadett, Nádházy Péter, Timkó János, Maróthy Attila, Ragány Misa – és Boronyák Gergelynek. Játéka lenyűgöző színpadi jelenségként hatott minden elemében. Telitalálat!