Futás, Hírforgó, Sportsarok

Az Év Befutóérme pályázaton a szarvasi futófesztivál érme

Az idei évben már második alkalommal hirdeti meg a Befutoerem.hu műhely az Év Befutóérme pályázatát, amely keretén belül keresik a hazai versenyekre gyártott érmeik közül a legjobbakat, legszebbeket és a legkreatívabbakat.


A műhelyben gyártott 102 érem között ott van a III. Körös-körül a Körös körül Futófesztivál érme is.

Az a 20 érem kerül a zsűri elé, amelyek a legtöbb szavazatot kapták. A zsűri aztán a végső döntést az összhatás alapján hozza meg: technikai sajátosságok, kreativitás, részletesség, színek, felületkezelés, szalag.

Az év befutóérme díjat a 20 érem közül 3 érem kaphatja meg.

De ezen kívül díjazzák a legkreatívabb érmet. Az év legkreatívabb befutoerem.hu érme díjat egy érem nyerheti el, amit a szavazatok alapján azon 20 érem közül választ ki a zsűri, amelyek a legtöbb szavazatot kapták. A döntés során a két legfőbb szempont az összhatás, illetve a kreativitás.

A Közönségdíjat egy érem nyerheti el, amit a legtöbb szavazattal rendelkező érem fog megkapni.

A Különdíjat egy érem nyerheti el, amelyet azon 20 érem közül választ ki a zsűri, amelyek a legtöbb szavazatot kapták. Ebben az esetben az egyéni preferencia lesz a mérvadó a döntés meghozatalánál.

A szavazás időintervalluma:

– Szavazatok leadásának helye: a befutoerem.hu hivatalos Facebook oldala alatti album: shorturl.at/nAJMZ

– Szavazatok leadásának határideje: 2022. január 25., 18:00

– Eredményhirdetés ideje és helye: 2021. február 7., 18:00, a befutoerem.hu hivatalos Facebook oldalán a szavazatot érintő kép alá leadott lájk, azaz a tetszik gomb megnyomásával.

Díjazás:

– valamennyi díjazott jogosult használni marketing tevékenysége során az elnyert certifikációt

– valamennyi díjazottról a pályázat médiapartnere, a Runner’s World készít egy online és offline is megjelenő összefoglalót

– valamint a szavazatot leadók között kisorsolunk 10 darab futniszép.hu 2022-es szezonbérletet.

Arra kérünk mindenkit – nem csak a futókat -, hogy szavazzanak a vízi színházas, mocsári ciprusos, szarvasos éremre, hogy az érem a szakmai zsűri elé kerüljön (tehát legyen benne a legjobb 20-ban)!