Asztalitenisz, Sportsarok

Március 15. Kupa

Ahogy az utóbbi években megszokhattuk, idén is volt március 15-én verseny Eleken. Gyerekeknek és felnőtteknek, igazoltaknak és amatőröknek is volt lehetőségük megmérettetni magukat, ahol több mint 130 versenyző indult el. Ehhez a népes létszámhoz a Demeter Lehel ASE 11 játékossal járult hozzá.


A gyerekeknél két korcsoportban rendeztek versenyt. Král Vandának és Zelenák Zénónak ez volt az első versenyük, amit kimondottan pozitív élményekkel zártak. Németh Endre a fiatalabb korcsoportban ért fel a dobogó harmadik fokára, a másik korcsoportban Botos Marcell és Pozsgay Brúnó játszották a döntőt, amin Marcell került ki győztesen. A felnőtteknél Magyari Milán, Hortobágyi Bálint és Virág Bence jutott a főtáblára.

– Kellemesen és sikeresen zárult a verseny az egész csapat számára. Jó volt látni a gyerekeket, ahogy egymásnak segítenek és szurkolnak. Jó hangulatban és jó csapattszellemben telt az egész nap. Pozitív visszajelzéseket kaptam a csapattól és más egyesületek játékosaiktól is, ami számomra nagy boldogságot okozott – így értékelte Medvegy Mihály az egyesület elnöke, aki maga is indult a versenyen.