Hírforgó, Képgaléria, Média

Tanévzáró a Székelyben

Június 24-én, hétfőn délelőtt tartotta tanévzáró ünnepségét a Székely Mihály Intézmény Szakképző és Szakközépiskolája az Alkotmány utcai sportcsarnokban.


A ballagásnál jóval családiasabb légkörű rendezvényen a megjelenteket köszöntötte Dankó Béla országgyűlési képviselő és Földesi Zoltán oktatási bizottsági tanácsnok a Képviselő-testület részéről.

Kohut Andrásné intézményvezető asszony próbálta tömören összefoglalni a mögöttük álló 2012/2013-as tanévet, amely – szerencsére – mégsem volt olyan rövid, köszönhetően a sok szép sikernek mind a tanulmányi versenyeken, mind azokon a rendezvényeken, melyeken az iskola részt vett, legyen szó a szarvasi Szilvanapokról, a csabai Csülökfesztiválról vagy éppen a gyulai pálinkaünnepről.

Többek közt elhangzott az is, hogy a legjobb osztályátlag 4,417 lett, melyet jelen sorok írója mint egyben az 1/13. D osztályfőnöke örömmel nyugtázott.

Ezt követően Rohonyé Urbancsok Zsuzsanna közreműködésével felsorolták azon tanulók nevét, akik tanulmányi  és versenyeredményeik miatt oklevél- és könyvjutalomban részesültek.

A műsort a Somogyiné Zsuzsa (aki tevékenyen részt is vett a produkcióban) által koreografált látványos szám zárta.

[nggallery id=122]