Kézilabda, Sportsarok

Második félidőben dőlt el a két pont sorsa

Az elsőfélidőben  felváltva estek a gólok, jelentősebb előnyt egyik gárda sem tudott felmutatni. Szünetre minimális előnnyel fordult a hazai csapat.


Bácsalmási PVSE-Szarvasi NKK 36-27 (15-13), NB II-es női kézilabda mérkőzés, Bácsalmás, 70 néző. Vezette: Demus Mónika, Lengyel Vivien.

Szarvasi NKK: Juhos-Bagi, Óvári 1, Domoka 2, Milyó 5 (1), Molnár M. 3, KOVÁCS 13 (5). Csere: Jani, Kasik (kapusok), Ábrahám, Kiszel 1, Tasgyik 2, Molnár V., Majoros, Nyerges. Edző: Száva Flórián.

Bácsalmás legjobb dobói: Rothpflug Sanela 16 (5), Csordás 7. Kiállítások: 6 ill. 10 perc. Hétméteresek: 8/6 ill. 8/6.

Szünet után támadásaiban hatékonyabb lett a Körös-parti együttes és a 40. percre 19-19-re állította az eredményt. Ez a lendület egyre alábbhagyott és a vendéglátók egy kilences szériát mutattak be, ezzel eldöntötték a találkozót. Felocsúdtak ebből a szarvasiak, és a zárósípszóig felváltva estek a gólok, de a 9 sok volt és maradt.

Az átlövések az egész mérkőzés folyamán nem sikerültek. Sok volt az elpufogtatott dobás, és egy időszakban a védekezés is szétesett. A hazai csapat szerb játékosait nem tudták tartani az NKK-sok.

Száva Flórián:

– Indiszponált volt a csapat játéka mindkét félidőben. Október 6-án a Csorvási SK csapata érkezik Szarvasra.